Wat is mPIN bpost?

Wat is mPIN bpost?

De mPIN-code is de 6-cijferige code die je moet instellen om je smartphone in de My bpaid-app te registreren. Je hebt de code ook nodig als je geen biometrische gegevens gebruikt om je online betalingen te bevestigen. Je mPIN-code is vertrouwelijk, alleen jij kent ze.

Wat is Bpaidkaart?

Uw voorafbetaalde bpaidkaart biedt u alle voordelen van een kredietkaart zonder dat u het risico loopt om in het rood te staan, want u laadt uw kaart op vóór gebruik. U betaalt veilig overal ter wereld in winkels en online.

Hoe bpaid kaart opzeggen?

Je kan je bpaidkaart op elk moment stopzetten. Ga naar een Postkantoor, en neem je bpaidkaart en je identiteitskaart mee. bpost betaalt je binnen de maand het resterende saldo terug, plus – pro rata – een deel van de jaarlijkse beheerskosten.

Hoe zet ik geld op mijn bpaid kaart?

Je kan je bpaidkaart herladen in een Postkantoor of PostPunt, met een contante betaling of je bankkaart. Je betaalt dan € 3,5 euro voor elke transactie. Je kan je bpaidkaart ook gratis herladen met een overschrijving of een doorlopende opdracht vanaf je bankrekening.

Waar vind ik mijn mPIN bpost?

Je kan je mPIN-code veranderen in de My bpaid-app.

  1. Log in op je bpaid-account via de app.
  2. Ga naar Mijn account.
  3. Kies in de rubriek ‘Online betalingen’ de optie ‘Wijzig mPIN’.

Waar kan ik mijn mPIN vinden?

Bij het betalen wordt regelmatig om je mobiele pincode (mPIN) gevraagd….Houd hiervoor je Rabo Scanner bij de hand.

  1. Open de Rabo Wallet App.
  2. Ga naar ‘Instellingen’
  3. Ga naar ‘Mobiel betalen’
  4. Selecteer het rekeningnummer waarvoor je je mPIN wilt wijzigen.
  5. Kies voor ‘mPIN wijzigen’
  6. Wijzig je mPIN.

Hoeveel kost een Bpaidkaart?

Het aanschaffen en stopzetten van deze Bpost-Mastercard is gratis; je betaalt alleen 15 euro per jaar beheerskosten. Vervallen kaarten verlengt Bpost gratis en als het je defecte of gestolen kaart vervangt kost dat je ook niets — tenzij je je kaart verloor of in een automaat achterliet, dan betaal je 6 euro per kaart.

Waar staat CVC op bankkaart bpost?

De cvc-code is de veiligheidscode op een kredietkaart. Hij bestaat uit 3 cijfers en je vindt de code op de achterkant van je bpaidkaart.

Hoeveel geld kan ik afhalen bij bpost?

Geld afhalen: aan een geldautomaat kan je met je kaart tot € 500 per dag afhalen en tot € 1250 per week.

Hoe online betalen met bpaid?

Via de My bpaid-app. Is je bpaidkaart beveiligd met een mPIN, dan ontvang je een notificatie op je smartphone die de My bpaid-app opent. Voer de gevraagde mPIN-code in (of gebruik face ID of de vingerafdrukscanner) om de betaling uit te voeren.

Kan ik geld afhalen met bpaid kaart?

Je kan geld afhalen met je bpaidkaart aan een automaat: tot € 500 per dag en tot € 1250 per week. Per transactie aan een bankautomaat betaal je € 4. Voor afhalingen van vreemde valuta betaal je 1,75% wisselkosten.

Hoe cash geld op rekening zetten bpost?

Via een poststorting aan het loket stort de klant een geldsom in speciën (muntstukken of bankbiljetten in EURO) op de eigen postrekening-courant, op een bankrekening van de bpost bank (000), van een andere persoon dan de titularis, op een 679-rekening of op een rekening bij een andere bank dan de bpost bank (om …